Cercetare si Inovare


Echipa noastra are un fond educational de nivel inalt si experienta profesionala si include doctoranzi, studenti doctoranzi si cercetatori.

Pe baza experintei noastre de echipa si abilitati, Electronic Solutions a participat la mai multe proiecte de cercetare din Cadrul National de Cercetare Romana.Ne-am atestat activitatea de cercetare conform cu regementarile Guvernului Romaniei - HG 551/2007.

Principalele proiecte de cercetare si inovare in care am fost implicati sunt:


TrafficGuide.ro
Noi promovam un proiect pentru Trafic si Informatii de Calatorie in Romania. Scopul proiectului este de a crea un Portal Informational unde calatorii ar putea gasi informatii importante cu privire la Trafic, Incidente si Starea Drumurilor pe Autostrazile si Drumurile Nationale din Romania si in marile orase. Proiectul a inceput in septembrie 2008 si este in curs de dezvoltare.

Pentru mai multe informații cu privire la progresele și detaliile noastre cu privire la proiect, click aici.Studiu privind tehnologia eCall

Proiectul a analizat stadiul naţional şi european al sistemelor de urgenţă 112 şi al tehnologiilor eCall. Pe baza acestora au fost elaborate arhitectura de ansamblu a sistemului naţional eCall si ghidul de implementare.
Obiectivul principal al proiectului este realizarea unui studiu privind solutiile de dezvoltare pentru sistemele eCall in Romania, pentru asigurarea unui serviciu eCall interoperabil si care sa conduca la scaderea numarului de victime omenesti si a incidentelor grave de mediu.

Principale activitati la care a participat ELECTRONIC SOLUTIONS in cadrul proiectului sunt:

Pentru mai multe detalii cu privire la tehnologia eCall, click aici.


Copyright © 2018 Electronic Solutions Ltd. Toate drepturile rezervate. Design Silvia Andreea Voicu.

Tel: + 40 21 665 40 06 , Fax: + 40 21 224 53 15

E-mail: office@elsol.ro