Inginerie si Consultanta


Printre proiectele relavante de inginerie si consultantae la care expertiii ELECTRONIC SOLUTIONS au participat enuntam:


Servicii de proiectare - DALI Centru modernizare management trafic
Obiectivul general il constituie prestarea de servicii de consultanta pentru realizarea studiului privind modernizarea Centrului de management al traficului din Municipiul Ploiesti. Principalele activitati la care a participat ELECTRONIC SOLUTIONS:


Consultanta tehnica pentru "Sistem de monitorizare si informare asupra traficului si conditiilor de circulatie – strategie de dezvoltare si proiect pilot – Autostrada A1, CNADNR"
Principalele activitati la care a participat ELECTRONIC SOLUTIONS:


Consultanta tehnica pentru "Sistem de monitorizare şi informare asupra traficului şi a condiţiilor de circulaţie de pe Autostrada A2, Bucureşti-Cernavodă – CNADNR"
Principalele activitati la care a participat ELECTRONIC SOLUTIONS:


Sistem de monitorizare şi informare asupra traficului şi a condiţiilor de circulaţie pentru autostrada Bucureşti-Ploieşti şi centura Bucureşti secţiunea cuprinsă între autostrada A1 şi autostrada A2 – CNADNR
Principalele activitati la care a participat ELECTRONIC SOLUTIONS:Bucharest Multi-Sector – Sistem Adaptiv de Control al Traficului Urban şi Sistem de Management al Transportului Public
ELECTRONIS SOLUTIONS a oferit consultanta pentru:


Sisteme inteligente pentru managementul traficului în vederea creșterii fluenței și siguranței circulației și a prevenirii criminalității - Municipiul Galați
Principalele activitati la care a participat ELECTRONIC SOLUTIONS:


RoRIS (Sistem de Informare Fluviala)
ELECTRONIC SOLUTIONS a realizat consultanta de supervizare pentru implementarea Sistemului de Management al traficului de nave pe Canalul Dunare-Marea Neagra si de informare asupra transportului pe ape interioare - RoRIS-ACN.
RORIS este un concept modern care înglobează servicii de informare armonizate, suport pentru managementul traficului şi al transportului pe ape interioare, inclusiv interfaţarea cu alte sisteme similare destinate supravegherii traficului pe Dunăre şi managementului datelor aferente. Principale activitati la care a participat ELECTRONIC SOLUTIONS in cadrul proiectului sunt:Copyright © 2018 Electronic Solutions Ltd. Toate drepturile rezervate. Design Silvia Andreea Voicu.

Tel: + 40 21 665 40 06 , Fax: + 40 21 224 53 15

E-mail: office@elsol.ro