Publicatii si participare evenimente


Activitatea de consultanta pentru definirea solutiilor si realizarea proiectelor tehnice presupune contactul permanent cu ultimele tehnologii aparute in domeniu, la nivel international, si cu solutiile propuse si aplicate în alte tari in aceste domenii. Pentru aceasta personalul Electronic Solutions participa in mod curent la cele mai importante evenimente stiintifice, cum ar fi workshop-uri,conferinte, congrese nationale si internationale in domeniul comunicatiilor si a sistemelor inteligente de transport (ITS).

Mai jos se regasesc principalele lucrari şi / sau prezentari elaborate de catre expertii ELECTRONIC SOLUTIONS la diverse evenimente stiintifice,workshop-uri, conferinte, congrese nationale si internationale.Salonului Auto Bucuresti & Accesorii 2012

In anul 2012, Salonul Auto Bucuresti & Accesorii au revenit la perioada de expozitie traditionala, respectiv 10 zile, perioada in care companiile de expozitii au avut ocazia de a stabili mai multe contacte, de a incheia mai multe contracte si de a mari volumul vanzarilor. In 2012, la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii au expus 81 de companii pe o suprafata de expozitie de 13.700 mp. Acest eveniment este specializat si organizat de catre Ministerul Economiei, Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Transporturilor" si sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si Registrul Auto Roman.

ELECTRONIC SOLUTIONS a participat la "Salonului Auto Bucuresti & Accesorii 2012", avand ca scop prezentarea interfetei site-ului www.TrafficGuide.ro precum si dezvoltarea proiectului prin lansarea Website-ului optimizat pentru mobile, anuntarea lansarii in scurt timp a aplicatiilor dedicate pentru platformele mobile iOS si Android si explicarea pe intelesul tuturor a conceptului TMC.

In cadrul acestei expozitii a fost prezent un Desktop, cu Website-ul deschis in permanenta, unde vizitatorii puteau vedea efectiv fiecare functie pe care cei prezenti la stand o explicau si pe urma puteau ei insisi sa acceseze fiecare functionalitate a Website-ului si sa puna intrebari.


Congresul Mondial ITS, 22 - 26 octombrie 2012

Cel de-al 19-lea Congres Mondial ITS, Viena - Congresul Mondial ITS 2012- a fost organizat la Viena in octombrie si a fost cel mai important eveniment din domeniul sistemelor inteligente de transport si a prezentat cele mai recente evolutii din domeniul sistemelor inteligente de transport catre o audienta de experti si, de asemenea, la dispozitia publicului larg cu ocazia Zilei Publice. Evenimentul a reunit experti si organizatii din intreaga lume pentru a prezenta realizarile, echipamentele, solutiile ITS, proiectele etc.

Congresul Mondial ITS 2012 a fost organizat la Viena in luna octombrie si a constitut cel mai important eveniment din domeniul sistemelor inteligente de transpor Evenimentul a reunit experți și organizații din întreaga lume pentru a prezenta realizari, echipamente, solutii ITS, proiecte tec.

In cadrul Congresului ITS de la Viena a fost organizat un stand national in care au fost prezentate initiativele si proiectele din domeniul ITS. In cadrul standului a fost promovata, de asemenea, si inferfata TrafficGuide.

 
Copyright © 2018 Electronic Solutions Ltd. Toate drepturile rezervate. Design Silvia Andreea Voicu.

Tel: + 40 21 665 40 06 , Fax: + 40 21 224 53 15

E-mail: office@elsol.ro