Congresul Mondial ITS, 22 - 26 octombrie 2012

ITS World Congress 2012 - ELSOL

Cel de-al 19-lea Congres Mondial ITS, Viena - Congresul Mondial ITS 2012- a fost organizat la Viena în octombrie și a fost cel mai important eveniment din domeniul sistemelor inteligente de transport și a prezentat cele mai recente evoluții din domeniul sistemelor inteligente de transport către o audiență de experți și, de asemenea, la dispoziția publicului larg cu ocazia Zilei Publice. Evenimentul a reunit experți și organizații din întreaga lume pentru a prezenta realizările, echipamentele, soluțiile ITS, proiectele etc.

Inovația și Tehnologia, la inițiativa căreia Congresul Mondial ITS a avut loc pentru prima dată la Viena, rezumă pozitiv:

ITS Viena 2012 marchează în cele din urmă evoluția de la un congres pur științific la un eveniment care arată produse actuale și aduce beneficiile noilor evoluții vizibile.

Faza de dezvoltare a noilor tehnologii de trafic este finalizată - urmează să facă pasul de la laborator la stradă.

ITS World Congress 2012 - ELSOL

 

În cadrul Congresului ITS de la Viena a fost organizat un stand național în care au fost prezentate inițiativele și proiectele din domeniul ITS. În cadrul standului a fost promovată, de asemenea, și interfața TrafficGuide.

 

Data eveniment