OJP4DANUBE - EVENIMENTELE SCOM & OJP4EUROPE

OJP4EUROPE MEETING

Al 3-lea SCOM (Project Status Meeting) a avut loc pe 21 septembrie. Din cauza situației COVID-19, a avut loc doar virtual. O parte a SCOM a fost evaluarea primului an  a proiectului. Prin urmare, Horst Schindler și Mirjana Petrovic (JS) s-au alăturat intrunirii SCOM și au oferit feedback cu privire la progresul proiectului.

Pe 22 septembrie a avut loc evenimentul OJP4Europe, organizat ca o întâlnire a consorțiilor proiectelor Interreg OJP4Danube și LinkingAlps și a reprezentanților EU-Spirit. Participarea tuturor părților interesate și deja implicate împreună, încurajarea schimbului de cunoștințe și consolidarea colaborării dintre rețelele cheie de planificare a călătoriilor bazate pe OJP din Europa și chiar dincolo a fost obiectivul general al acelei zile.

Agenda a inclus prezentări ale proiectelor europene OJP, punând accent pe cazurile de utilizare și contribuțiile lor individuale, precum și perspective din revizuirea în curs de desfășurare a directivelor ITS, prezentate de un reprezentant al Comisiei Europene.

Organizarea acestui eveniment a fost un mare succes. Aproximativ 90 de participanți online și la fața locului în sediul AustriaTech s-au alăturat discursurilor și discuțiilor următoare, împărtășindu-și experiențele și provocările. În general, a fost remarcat un angajament puternic față de o colaborare la nivel european pentru a continua dezvoltarea serviciilor de planificare a călătoriilor transnaționale bazate pe OJP din partea tuturor participanților. Suntem încântați să vedem ce putem realiza în viitor.

Data eveniment