CROCODILE

CROCODILE
Body

În cadrul autorităților publice din CROCODILE, administrațiile rutiere și furnizorii de servicii de informare a traficului din 13 state membre europene se angajează să inființeze și să opereze o infrastructură de schimb de date bazată pe DATEX II. Această infrastructura va fi utilizată pentru a face schimb de date și informații între toate părțile interesate, inclusiv partenerii privați, cu scopul de a furniza servicii armonizate de informare a călătorilor transfrontaliere de-a lungul întregului coridor. Proiecul Crocodile se concetrează pe serviciile de informare în domeniul siguranței și parcării camioanelor.

Proiectul coridorului CROCODILE reușește proiectele precedente EasyWay și EasyWay 2. CROCODILE implică țările Europei Centrale și de Est (CEE) să asigure schimbul de date și furnizarea de servicii de-a lungul a trei coridoare rutiere principale Baltic – Adriatic, Rhine – Danube, Orient-East-Med.

În prezent, obiectivele proiectului CROCODILE sunt continuate prin Proiectul CROCODILE 2, care este finanțat prin Programul Connecting Europe Facility (CEF).

Am fost responsabili în cadrul proiectului pentru:

  • Actualizarea serviciilor de informare a traficului și condițiilor de trafic din rețeaua națională din România cu schimb de date transfrontaliere
  • Definirea serviciului între România și Ungaria
  • Workshop național

Pentru mai multe informații click aici.

An proiect
11 2014