Software de simulare PTV & Logistică

Software simulare PTV

Software de simulare PTV & Logistică

PTV Partner_logoELECTRONIC SOLUTIONS este partenerul de distribuție PTV GROUP in România începând din anul 2018. PTV Group este o companie de top în soluțiile software inteligente pentru logistica transportului, planificarea traficului și managementul traficului.

PTV Group îmbunătățește mobilitatea și transportul - prin utilizarea software-ului la nivel mondial, a datelor și a cunoștințelor științifice dobândite în urma a patru decenii de experiență în planificarea și optimizarea mobilității oamenilor și bunurilor. Recunoscut ca jucător pe piața mondială cu tehnologie germană, compania ajută orașele, companiile și oamenii să economisească timp și bani, să sporească siguranța rutieră și să reducă la minimum impactul asupra mediului. Bazându-se pe experiența lor unică în fiecare aspect al mobilității, PTV susține un flux de trafic fără probleme.

Mai mult de 2500 de orașe utilizează produsele software PTV. Călătoriile și rutele pentru un milion de vehicule sunt planificate cu produsele lor. Modelul european de transport, care cuprinde toate transporturile de pasageri și transportul de mărfuri în Europa, este dezvoltat folosind aplicațiile PTV. Compania are în prezent peste 700 de colegi din întreaga lume angajați să conducă performanțele ridicate ale produselor. Sediul central al PTV, situat în inima regiunii tehnologice din Karlsruhe, găzduiește centrul de dezvoltare și inovare al companiei. De aici, PTV planifică și optimizează tot ceea ce înseamnă oameni și bunuri în întreaga lume - este ideea centrală care a însoțit grupul de la înființarea sa în 1979.

Prin acest acord de distribuție pentru aplicațiile software PTV, ELECTRONIC SOLUTIONS își extinde profilul la segmentul aplicațiilor software pentru planificarea strategică și planificarea operațională în transportul multimodal, precum și în planificarea rețelei de transport.
Soluțiile software concepute pentru transportul privat, transportul public și operatorii de transport feroviar permit atât modelarea cererii de transport și planificarea traficului la nivel macroscopic, cât și analiza microscopică detaliată.

Mai multe detalii pe site-ul www.ptvpartner.ro.