Evenimente

A fost publicat al 2-lea newsletter al proiectului OJP4Danube

OJP4Danube Project

În acest newsletter, puteți găsi inițiative interesante, noutăți despre activitățile proiectului, precum și evenimente viitoare relevante.

 

Cele mai importante subiecte din acest newsletter sunt:

SITUAȚIA CURENTĂ A PROIECTULUI OJP4DANUBE: REZULTATELE ȘI LIVRABILELE PACHETELOR DE LUCRU (APRILIE – SEPTEMBRIE 2021)

 

WP T1: A.T1.2 — Dezvoltarea arhitecturii organizaționale a OJP de către liderul ATE, Viena, Austria

Data eveniment

PTV AUSTRIA ȘI ELECTRONIC SOLUTIONS ANUNȚĂ PARTENERIATUL DE DISTRIBUȚIE ÎN ROMÂNIA

PTV AUSTRIA ȘI ELECTRONIC SOLUTIONS ANUNȚĂ PARTENERIAT DE DISTRIBUȚIE ÎN ROMÂNIA

Din dorința de a-și consolida prezența și de a oferi clienților sprijinul dorit, PTV Austria este încântată să anunțe primul parteneriat pentru distribuție în România, între PTV Austria și Electronic Solutions (ELSOL).

Început în august 2018, parteneriatul oferă clienților și potențialilor clienți din România posibilitatea să beneficieze de asistență tehnică și logistică locală pentru noile soluții PTV care permit dezvoltarea economică și durabilă a mobilității.

Data eveniment

Smart Cities of Romania 2018

Smart Cities of Romania 2018

PTV Group și ELSOL au sponsorizat conferința Smart Cities of Romania. Împreună am prezentat la standul nostru din zona expoziției o privire către viitorul orașului inteligent!

De asemenea, PTV Group și ELSOL au prezentat în cadrul conferinței PTV o gamă largă de soluții avansate de mobilitate prin cele mai noi proiecte din sesiunea tematică Smart & Green Mobility.

 

Data eveniment

A fost semnat Acordul de Partener de Distribuție pentru aplicațiile software PTV

Acordul de Partener de Distribuție pentru aplicațiile software PTV semnat

ELSOL și PTV Austria au semnat noul acord de partener de distribuție în August 2018, ce permite clienților și potențialilor clienți din România să beneficieze de asistență tehnică și logistică locală pentru noile soluții PTV care permit dezvoltarea economică și durabilă a mobilității.

Data eveniment

Congresul Mondial ITS, 22 - 26 octombrie 2012

ITS World Congress 2012 - ELSOL

Cel de-al 19-lea Congres Mondial ITS, Viena - Congresul Mondial ITS 2012- a fost organizat la Viena în octombrie și a fost cel mai important eveniment din domeniul sistemelor inteligente de transport și a prezentat cele mai recente evoluții din domeniul sistemelor inteligente de transport către o audiență de experți și, de asemenea, la dispoziția publicului larg cu ocazia Zilei Publice. Evenimentul a reunit experți și organizații din întreaga lume pentru a prezenta realizările, echipamentele, soluțiile ITS, proiectele etc.

Data eveniment

Salonul Auto București & Accesorii 2012

SAB 2012 - ELSOL

În anul 2012, Salonul Auto București & Accesorii au revenit la perioada de expoziție tradițională, respectiv 10 zile, perioadă în care companiile de expoziții au avut ocazia de a stabili mai multe contacte, de a încheia mai multe contracte și de a mari volumul vânzărilor. În 2012, la Salonul Auto București & Accesorii au expus 81 de companii pe o suprafață de expoziție de 13.700 mp.

Data eveniment