Salonul Auto București & Accesorii 2012

SAB 2012 - ELSOL

În anul 2012, Salonul Auto București & Accesorii au revenit la perioada de expoziție tradițională, respectiv 10 zile, perioadă în care companiile de expoziții au avut ocazia de a stabili mai multe contacte, de a încheia mai multe contracte și de a mari volumul vânzărilor. În 2012, la Salonul Auto București & Accesorii au expus 81 de companii pe o suprafață de expoziție de 13.700 mp. Acest eveniment este specializat și organizat de către Ministerul Economiei, Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Transporturilor" și susținut de Primăria Municipiului București și Registrul Auto Roman.

ELECTRONIC SOLUTIONS a participat la "Salonului Auto București & Accesorii 2012", având ca scop prezentarea interfeței site-uluiwww.TrafficGuide.ro precum și dezvoltarea proiectului prin lansarea Website-ului optimizat pentru mobile, anunțarea lansării în scurt timp a aplicațiilor dedicate pentru platformele mobile iOS și Android și explicarea pe înțelesul tuturor a conceptului TMC.

 

SAB 2012 ELSOL

 

În cadrul acestei expoziții a fost prezent un Desktop, cu Website-ul deschis în permanență, unde vizitatorii puteau vedea efectiv fiecare funcție pe care cei prezenți la stand o explicau și pe urma puteau ei înșiși să acceseze fiecare funcționalitate a Website-ului și să pună întrebări.

Data eveniment