Proiecte Cercetare

Studiu privind tehnologia eCall

eCall

Proiectul a analizat stadiul național și european al sistemelor de urgență 112 și al tehnologiilor eCall. Pe baza acestora au fost elaborate arhitectura de ansamblu a sistemului național eCall și ghidul de implementare.
Obiectivul principal al proiectului este realizarea unui studiu privind soluțiile de dezvoltare pentru sistemele eCall în Romania, pentru asigurarea unui serviciu eCall interoperabil și care sa conducă la scăderea numărului de victime omenești și a incidentelor grave de mediu.

Am fost responsabili în cadrul proiectului pentru:

An proiect

TrafficGuide.ro

TrafficGuide.ro

Noi promovam un proiect pentru Trafic și Informații de Călătorie în România. Scopul proiectului este de a crea un Portal Informational unde călătorii ar putea găsi informații importante cu privire la Trafic, Incidente și Starea Drumurilor pe Autostrăzile și Drumurile Naționale din Romania și în marile orașe. Proiectul a început în septembrie 2008 și este în curs de dezvoltare.

Proiectul a început în septembrie 2008 și este în curs de dezvoltare.Pentru mai multe detalii despre platforma traffic guide, accesați site-ul TrafficGuide .

An proiect