PTV AUSTRIA ȘI ELECTRONIC SOLUTIONS ANUNȚĂ PARTENERIATUL DE DISTRIBUȚIE ÎN ROMÂNIA

PTV AUSTRIA ȘI ELECTRONIC SOLUTIONS ANUNȚĂ PARTENERIAT DE DISTRIBUȚIE ÎN ROMÂNIA

Din dorința de a-și consolida prezența și de a oferi clienților sprijinul dorit, PTV Austria este încântată să anunțe primul parteneriat pentru distribuție în România, între PTV Austria și Electronic Solutions (ELSOL).

Început în august 2018, parteneriatul oferă clienților și potențialilor clienți din România posibilitatea să beneficieze de asistență tehnică și logistică locală pentru noile soluții PTV care permit dezvoltarea economică și durabilă a mobilității.

Prima colaborare a avut loc în 2011, când ELSOL a dezvoltat un sistem de informare în timp real privind traficul rutier din România prin utilizarea PTV Optima - o platformă software care permite gestionarea traficului în timp real.

Ulterior, colaborarea a fost extinsă în direcția furnizării de produse software și servicii PTV în România. Începând cu luna august 2018, ELSOL este partenerul oficial de distribuție al PTV în România și împreună oferim consultanță, suport și training pe piața sistemelor și tehnologiilor inteligente de transport din România.

 

Data eveniment