Linking Danube

Linking Danube
Body

Linking Danube este un proiect care tratează furnizarea de informații pentru călătoriile transfrontaliere în transportul public, în special în ceea ce privește transportul transfrontalier și mobilitatea în zonele rurale. Obiectivul general al proiectului este de a promova opțiunile de mobilitate ecologice și accesibilitatea echilibrată în regiunea Dunării prin planificarea transnatională, interoperabilă și multi-modală a călătoriilor în zonele urbane și rurale. În prezent, în Europa nu există un sistem multi-modal, transnational pentru călători. Linking Danube se axează în special pe conectarea zonelor mai putin accesibile la rețeaua TENT-T prin conectarea serviciilor alternative de transport public și prin integrarea datelor privind cererea de transport în cadrul serviciilor.

Unul dintre principalele rezultate este Conceptul Linking Danube pentru servicii de planificare a călătoriilor multi-modale transnaționale. Serviciul LinkingDanube (Instrumentul Tehnic) se va baza pe sistemele existente și va fi pus în aplicare într-un mod descentralizat, asigurând date de înaltă calitate. Toți planificatorii de călătorie descentralizați pot fi abordați printr-o interfața deschisă, asigurând rutarea transnatională printr-o singura aplicație centrală operată de furnizorii de servicii pentru utilizatorii finali.

Acțiunea Pilot va demonstra fezabilitatea și funcționalitatea conceptuluiLinking DanubeLinkingDanube, incluzând atât integrarea serviciilor de transport public rurale în fluxul de informații al planificatorilor naționali / regionali de călătorie, cât și servicii de legătură pentru furnizarea de servicii transfrontaliere.

LinkingDanube este cofinanțat de Programul Transnațional Dunărea al Uniunii Europene.

Pentru mai multe informații accesați Site-ul Proiectului.

Urmărește proiectul LinkingDanube pe contul de LinkedIn: linkedinicon

An proiect
06 2017