A fost publicat al 2-lea newsletter al proiectului OJP4Danube

OJP4Danube Project

În acest newsletter, puteți găsi inițiative interesante, noutăți despre activitățile proiectului, precum și evenimente viitoare relevante.

 

Cele mai importante subiecte din acest newsletter sunt:

SITUAȚIA CURENTĂ A PROIECTULUI OJP4DANUBE: REZULTATELE ȘI LIVRABILELE PACHETELOR DE LUCRU (APRILIE – SEPTEMBRIE 2021)

 

WP T1: A.T1.2 — Dezvoltarea arhitecturii organizaționale a OJP de către liderul ATE, Viena, Austria

Data eveniment

PTV AUSTRIA ȘI ELECTRONIC SOLUTIONS ANUNȚĂ PARTENERIATUL DE DISTRIBUȚIE ÎN ROMÂNIA

PTV AUSTRIA ȘI ELECTRONIC SOLUTIONS ANUNȚĂ PARTENERIAT DE DISTRIBUȚIE ÎN ROMÂNIA

Din dorința de a-și consolida prezența și de a oferi clienților sprijinul dorit, PTV Austria este încântată să anunțe primul parteneriat pentru distribuție în România, între PTV Austria și Electronic Solutions (ELSOL).

Început în august 2018, parteneriatul oferă clienților și potențialilor clienți din România posibilitatea să beneficieze de asistență tehnică și logistică locală pentru noile soluții PTV care permit dezvoltarea economică și durabilă a mobilității.

Data eveniment

Smart Cities of Romania 2018

Smart Cities of Romania 2018

PTV Group și ELSOL au sponsorizat conferința Smart Cities of Romania. Împreună am prezentat la standul nostru din zona expoziției o privire către viitorul orașului inteligent!

De asemenea, PTV Group și ELSOL au prezentat în cadrul conferinței PTV o gamă largă de soluții avansate de mobilitate prin cele mai noi proiecte din sesiunea tematică Smart & Green Mobility.

 

Data eveniment

A fost semnat Acordul de Partener de Distribuție pentru aplicațiile software PTV

Acordul de Partener de Distribuție pentru aplicațiile software PTV semnat

ELSOL și PTV Austria au semnat noul acord de partener de distribuție în August 2018, ce permite clienților și potențialilor clienți din România să beneficieze de asistență tehnică și logistică locală pentru noile soluții PTV care permit dezvoltarea economică și durabilă a mobilității.

Data eveniment